Melikgazi Belediyespor Voleybol Yıldız Takımı Turnuvaya Veda Etti

Melikgazi Belediyespor Voleybol Yıldız takımı, yaş grubu ve genç takımın ardından Konya’daki Türkiye Yarı final...

Melikgazi Belediyespor Voleybol Yıldız takımı, yaş grubu ve genç takımın ardından Konya’daki Türkiye Yarı final müsabakalarında elenerek turnuvaya veda etti. Bu sonuçla A takımın ardından alt yapı takımları da sezonu tamamlamış oldu.

Konya’da yapılan ve Melikgazi Belediyespor’un yanı sıra Konya, Adana ve Nevşehir takımlarının şampiyon olmak için mücadele ettiği Türkiye yarı finallerinde temsilcimiz Nevşehir’i 3-0 mağlup ederken, Adana ve Konya’ya aynı skorla 3-0 mağlup olunca elendi.

Antrenör Fuat Kalay, “İyi mücadele ettik,ancak özellikle ilk maçımız olan Konya karşılaşmasında çok hata yaptık.Bu maçı 3-0 kaybedince çok büyük bir avantajı kaybetmiştik. Nevşehir’i yenince ümitlendik, ancak son maçımızda da Adana’ya 3-0 mağlup olunca elenmekten kurtulamadık. İl Birinciliği ve grup birinciliklerinin ardından en az bir takım ile Türkiye finallerine gitmek istiyorduk.Ben bütün oyuncularımı kutluyorum. Son derece centilmence mücadele ettiler ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar, ancak olmadı üzgünüz. A takımın ardından alt yapı takımlarımızda böylelikle sezonu tamamlamış oldular.Bize her zaman destek olan başta Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Kayserili voleybolseverlere teşekkür ediyorum'' dedi.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de yaptığı açıklamada “Başta antrenörümüz Fuat Kalay olmak üzere, gerek A takımda gerekse alt yapı takımlarımızda görev yapan bütün oyuncularımızı kutluyorum. Katıldığımız bütün turnuvalarda centilmenliğimiz ve kazanma hırsımız ile ön plana çıktık. Alt yapı takımlarımızın finallere katılması en büyük dileğimizdi. Olmadı, ancak hepside tecrübe kazanmış oldu.3 takım ile yarı finallere katılmak ve gerek şehrimizi gerekse Melikgazi Belediyesini en iyi şekilde temsil etmek son derece büyük bir başarıdır. Kayseri’de salon sporlarının lokomotifi konumundaki Melikgazi Belediyespor olarak, gelecek sezon için gerek basketbol, gerekse voleybol branşında en kısa sürede çalışmalara başlayacağız'' ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: