Melikgazi Bölge Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sadece Bel-Sin Bölgesi muhtarlarının iştirak ettiğini lokal Muhtarlar Toplantısının Melikgazi...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sadece Bel-Sin Bölgesi muhtarlarının iştirak ettiğini lokal Muhtarlar Toplantısının Melikgazi Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirildiğini söyledi.

Melikgazi İlçesinin hem alan hem de nüfus olarak bir değişim ve gelişim gösterdiğini, Kayseri ilinin yüzde 50'sine hizmet verdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, ''Dengeli, planlı ve koordineli bir şekilde gelişen ve büyüyen ilçemizde bu hassasiyeti korumak ve devam ettirmek için muhtarlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Alan büyüyünce ve muhtar sayımız artınca daha verimli, etkili ve herkesin söz alabileceği ve rahatça konuşabileceği bir toplantı için bölge muhtarlar toplantısı düzenlemeye karar verdik. Bugün Melikgazi İlçesinin Bel-Sin bölgesinde yer alan altı muhtarımız ile beraber olduk'' dedi.

Reklam
Reklam

Bel-Sin bölgesinde yer alan 6 muhtarın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda her muhtardan mahallelerindeki acil yapılması istenen hizmetler hakkında bilgiler alındığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, mahallelerin Melikgazili olmanın farkını yaşadıklarını ve gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı da muhtarların teşekkür etiklerini kaydetti.

Başkan Memduh Büyükkılıç, ilçeyi 6 muhtarlık bölgesine ayırdıklarını ve 6 bölge muhtarları ile toplantı düzenleyerek, sorun ve dilekleri tespit edip hizmeti ve yatırımları gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: