Melikgazi, Nuh Naci Yazgan Caddesindeki Çalışmalarını Tamamladı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Nuh Naci Yazgan Caddesinde, yol düzenleme, yenileme ve bütünlük sağlama çalışmasının tamamlandığını bildirdi.

KAYSERİ - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Nuh Naci Yazgan Caddesinde, yol düzenleme, yenileme ve bütünlük sağlama çalışmasının tamamlandığını bildirdi. Nuh Naci Yazgan Caddesinin Doğalgaz, Kaski, Telekom ve Mobese tesisatları yenileme çalışmaları ile deforme olduğunu bu nedenle caddenin yenilendiğini belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti: "Melikgazi ilçemize yakışır bir ulaşım ağını Kayserimize kazandırıyoruz. Nuh Naci Yazgan Caddesinde yapılan bu çok yönlü çalışmada kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma gerçekleştiriyoruz. Son olarak da stonmastik asfalt ile yolumuzu asfaltlıyoruz. Orta refuj yenilenerek kot farkı giderildi. Yolun geliş ve gidişi tamamlandı. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinden Yoğunburç istikametine gidecek araçlar için Yonca Kavşak oluşturuldu. Trafik daha akışkan ve seri hale getirildi. Çalışmalar kısa sürede tamamlandı. Buralara kaliteli stonmastik asfalt yapılarak, yol çizgileri çizilerek ulaşıma açıldı." Şehir içi ulaşımın çok önemli olduğunu bu ulaşımın hem seri, hem güvenli hem de konforlu olması gerektiğinin altını çizen Büyükkılıç, şehir içinde ulaşımın seri olması için alternatif yollar açtıklarını ve Nuh Naci Yazgan Caddesindeki bu çalışmalardan dolayı sürücülerin hem dikkatli hem de tercihli yolları kullanmaları gerektiğini söyledi. Büyükkılıç, ayrıca Nuh Naci Yazgan Caddesinin tamamlandığını, sürücülerin trafik kurallarına uymalarını hatırlatarak yolun herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: