Melikgazi, Sivas Caddesi'ne Alternatif Yol Çalışması Başlattı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Germir bölgesini Mim-Sin toplu konut alanı ile Malatya çevre...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Germir bölgesini Mim-Sin toplu konut alanı ile Malatya çevre yoluna bağlayacak yeni bir yol çalışması başlattıklarını ve çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni açılan yol çalışmasında Kaski, Telekom, Kayserigaz gibi diğer kurumlarla belediye öncülüğünde ortak bir çalışma yaparak altyapıda bütünlük sağladıklarını hatırlattı. Büyükkılıç, bu yeni açılacak yolun Sivas Caddesi'ne alternatif bir yol olduğunu, dolayısı ile caddeye nefes aldıracağını belirtti. Büyükkılıç,
Germir Mahallesi'nde hem yol hem çevre düzenleme çalışması yapıldığını, hem de bu çalışma ile bölgede oturanların daha kısa sürede daha emniyetli bir şekilde Malatya yoluna ulaşabileceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi: “Germir Mahallesi bulunduğu alan itibari ile adeta kenar da sıkışmış bir bölgedir. Bu bölgenin yeni açılacak yollar ile çehresinin değişmesine vesile olacağız. Tek girişli bu semtte alternatif yollar açarak bölgede oturanlara tercihli ulaşım ağı sunacağız. Böylece daha kısa sürede güvenli ulaşımlarını sağlayacağız. Yolun altyapısını gerçekleştiriyoruz. Yol boyunda 2000 m2 alanlı ücretsiz otopark inşa ediliyor. Yol boyunca 6 bin m2 yeşil kuşak hattı oluşturuyoruz. Yolun tamamlanması ile 1.500 ton asfalt kullanarak bu yolu hizmete sunacağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: