Melikgazi, Yaya Yolları Yapımını Hızlandırdı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nce Gesi Bölgesi Vekse ve Güney mahallerinde yapımı...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nce Gesi Bölgesi Vekse ve Güney mahallerinde yapımı tamamlanan yollarda yaya yolları inşa edileceğini söyledi.

Şehir içi ve çarşı bölgesinde bulunan yaya yolları nasıl ise en ücra yerleşim bölgesindeki Subaşı'nda da aynı olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak şehrin her bölgesinde ve her noktasında aynı kalite hizmeti veriyoruz. Şehir merkezi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kaldırım ve yol nasıl ise şehrin bir ucu ambar bir ucu olan Subaşı bölgesinde de aynı çalışmayı ve hizmeti sunuyoruz. Subaşı Mahallesi'nde 2 bin 500 metrekare kilitli parke, bin metre bordür taş döşemesi ile 300 metre yağmur suyu kanalı inşa edildi. Aynı şekilde Küçükbürüngüz'de ise 2 bin metrekare parke, bin 500 bordür ve bin 300 metre yağmur suyu kanalı inşa edildi.” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükkılıç, Gesi bölgesinin Vekse ve Güney mahallelerinde toplam 10 bin 800 metrekare kilitli parkeli yaya yolu yapılacağını ve yol güzergahlarının adeta yürüyüş ve gezi yollarına dönüşeceğini ifade etti. 2009 yılından itibaren şehir merkezinde yatırımların aynısının yeni eklenen mahallelere de yapıldığını kaydeden Büyükkılıç, Melikgazili olmanın semt halkına yaşatıldığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: