Melikgazi'de Basketbola Ve Yüzmeye Yoğun Ilgi

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk meclisi yaz okullarında 2 bin 300 öğrencinin kayıtlı olduğunu ve basketbol ile yüzme branşlarına yoğun ilgi gösterildiğini söyledi. 

KAYSERİ - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk meclisi yaz okullarında 2 bin 300 öğrencinin kayıtlı olduğunu ve basketbol ile yüzme branşlarına yoğun ilgi gösterildiğini söyledi. Basketbol, voleybol, masa tenisi, step-aerobik, halk oyunları, yüzme, teakwondo, bilgisayar, okçuluk, kickboks, hentbol olmak üzere 11 ayrı branşta öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirdiğini belirten Büyükkılıç, şöyle devam etti: "Melikgazi belediyesince açılan yaz okulu spor kurslarında öğrenciler kış aylarındaki yorgunluk ve stresten kurtuluyorlar. Öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor hem de yeni arkadaşlıklar kurarak toplum da paylaşmayı ve birlikte yaşamayı öğreniyor. Yaz okulunda 9 spor dalı bulunmaktadır. Ancak öğrencilerin büyük bir kısmı basketbol ve yüzme dallarına ilgi gösteriyor. Yoğunluk bu iki spor dalında olmaktadır." Melikgazi Belediyesince 11 ayrı semtte inşa edilen sosyal ve spor tesislerinde yaz okulunun devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yüzme ve basketbol dallarındaki öğrenciler ile bir bakıma Kayseri’de futbol ve basketbol takımlarına alt yapı için sporcu yetiştirdiklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz