Melikgazi'nin Projeleri, İstanbul'da Görücüye Çıkıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, nüfusu 500 bin üzeri olan Belediye Başkanları toplantısının 30 Mayıs...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, nüfusu 500 bin üzeri olan Belediye Başkanları toplantısının 30 Mayıs 2013 Perşembe günü İstanbul, Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılacağını belirtti.

Geri dönüşüm çalışmasının 2002 yılında başlatıldığını ve bugün başarı ile uygulanan bu projenin Çevre Bakanlığınca örnek gösterildiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi 509 bin nüfusu ile Kayseri’nin yarısına hizmet vermektedir. Ticaret ve alış veriş merkezlerinin Melikgazi de olması, sanayi bölgelerin olması nüfus hareketliliği artırmaktadır. Melikgazi bir cazibe merkezidir. Ancak belediye olarak planlı bir çalışma ve ekip ruh ile hizmet anlayışı ile yatırımlar gerçekleştirilerek hizmete sunulmaktadır. Yapılan yatırımlar yerinde ve zamanında yapılıyor ki anketlerde başarı oranımız tavan yapıyor. Çevre, geri dönüşüm, sosyal tesisler, kentsel dönüşüm, çok büyük ve işlevli parklarımız bizim uygulamasını bizzat gerçekleştirdiğimiz projelerimizdir. Bu projeler şimdi örnek olmaktadır. Bunu anlatmak için davet üzerine İstanbul Üsküdar Belediyesi’nin nüfusu 500 bin üzerindeki belediye başkanları toplantısına katılıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Uygulaması gerçekleştirilmiş ve başarı ile devam eden projelerin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan slaytlı ve fotoğraflı tanıtımının yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Üsküdar Belediyesince organize edilen toplantıya 17 Belediyenin iştirak edeceğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: