Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımı Şampiyon Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 17 - 22 Aralık 2012 tarihleri arasında Abant İzzet Baysal...

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 17 - 22 Aralık 2012 tarihleri arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 2. Lig Basketbol müsabakalarında Melikşah Üniversitesi namağlup şampiyon olarak 1. Lig’e yükseldi.

8 takımın yer aldığı müsabakalarda, takımlar 2 grupta mücadele etti. A grubunda mücadele eden basketbol takımı, grup maçlarında Karabük Üniversitesi’ni 58-50, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ni 79-55 ve Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu’nu 20-0 hükmen mağlup edip grup birincisi olarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Bilecik Üniversitesi ile karşılaşan takım, 62-44 galip gelerek finale çıktı.

Reklam
Reklam

Finalde Düzce Üniversitesi ile karşı karşıya gelen basketbol takımı üstün bir oyun ortaya koyarak rakibini 72-31 mağlup edip şampiyonluğu elde etti.

13 gruptan oluşan Basketbol 2. Lig’inde 92 üniversite mücadele ediyor. Turnuvaya katılan birçok üniversitenin beden eğitimi yüksekokulu olmasına rağmen Melikşah Üniversitesinin böyle bir imkâna sahip olmadığı halde şampiyonluğun elde etmesi dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz