Melikşah Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi binası hizmete açıldı

Kayserili hayırsever yüksek mimar Yılmaz Saçmacı tarafından Melikşah Üniversitesi’nin Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için yaptırılan...

Kayserili hayırsever yüksek mimar Yılmaz Saçmacı tarafından Melikşah Üniversitesi’nin Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için yaptırılan bina hizmete girdi.
Binanın giriş katında gerçekleştirilen törene AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, hayırsever Yılmaz Saçmacı ve eşi Hatice Saçmacı, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakan Asyalı, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Memduh Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.
Törende Rektör Prof. Dr. Reşit Özkanca, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Ahmet Öksüzkaya, Başkan Özhaseki, rektörler, hayırsever Yılmaz Saçmacı, eşi Saçmacı ve aile fertleri hep birlikte Hatice Saçmacı Mühendislik ve Mimarlık Fakülte binasının açılış kurdelesini kesti. Daha sonra sınıflar ve yapılan çalışmalarla ilgili sergi gezildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz