Melikşah Üniversitesi Rektörü Mat'tan Büyükkılıç'a Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

KAYSERİ - Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Melikşah Üniversitesi'nin Melikgazi ilçe sınırları içerisinde olduğunu hatırlatan Mat, Melikgazi'nin Kayseri'nin en büyük ilçesi, ticaret merkezi, üretim ve sanayi bölgelerine sahip büyük nüfus hareketliliğinin yaşandığı bir ilçe olduğunu söyledi. Mat, belediyenin geridönüşüm projesinin başarılı bir çalışma olduğunu belirterek, "Sistematik ve düzenli bir ayrıştırılmış çöp toplama, depolama ve ilgili üretim merkezlerine gönderilip tekrar kullanılabilinen cam, plastik, kağıt gibi hammaddeye dönüştürülmesi çok önemlidir. Bu çalışma ekonomiye, hammadde kaynağı temini ve çevre açısından başarılı bur uygulamadır“ şeklinde konuştu. Melikşah Üniversitesi yerleşkesinde ve çevresinde çevre düzenleme, ağaçlandırma ve yeşil kuşak çalışmasına destek verdiklerini vurgulayan Büyükkılıç, Melikşah Üniversitesi'nin yeşillikler içinde çevresi ile bütünleşen ve geleceğe açılan bir üniversite olması için belediye olarak desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: