Melikşah Üniversitesi'nde "İnsan Kaynakları Günü" Etkinliği

Melikşah Üniversitesi'nde "İnsan Kaynakları Günü" etkinliği düzenlendi.

Melikşah Üniversitesi'nde "İnsan Kaynakları Günü" etkinliği düzenlendi.

Melikşah Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nce (MELİKSEM) çalışan insan değerlerine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla kentte bulunan holdinglerin üst düzey yöneticileri ve kurum temsilcilerine yönelik "İnsan Kaynakları Günü" etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şen, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Özdevecioğlu, MELİKSEM Müdürü öğretim görevlisi Nihat Köroğlu ile kentte bulunan holdinglerin üst düzey yöneticileri ve kurum temsilcileri katıldı.

Reklam
Reklam

Programın açılışında konuşan Memduh Boydak, şirketler açısından insan değerinin her geçen gün arttığını belirterek, hazır olan altyapıyla doğru insan kaynaklarının birleşmesi halinde şirketlerin 2-3 kat daha fazla büyüme sağlayabileceğini dile getirdi.

Boydak'ın konuşmasının ardından katılımcılara, rekabet avantajı olarak insan kaynakları, insan kaynaklarında hukuk ve önemi, işe uygun insan seçimi konularında bilgi verildi.

Muhabir: Esma Aygün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz