Melikşah Üniversitesi’nden KAYSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Memduh Boydak, Rektör Vekili Prof. Dr. Tankut Yalçınöz ve mütevelli...

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Memduh Boydak, Rektör Vekili Prof. Dr. Tankut Yalçınöz ve mütevelli heyet üyelerinden oluşan heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

“Melikşah heyetini odamızda görmekten memnuniyet duyduk” diyen Mustafa Boydak, Melikşah Üniversitesi’nin son dönemde yaptığı programları takdirle izlediklerini, kurumun Kayseri'ye renk katan bir yüksek öğrenim kurumu haline geldiğini söyledi. Melikşah Üniversitesi’ne çok büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Başkan Boydak, “Baktığımız zaman bu yatırımların büyük çoğunluğu öz kaynaklarla ve şehrimizdeki sanayicilerimizin yardımları ile yapıldı. Öğrenci kalitesi olarak da çok takdir ettiğimiz bir duruma gelmesine seviniyoruz. Biz de Sanayi Odası olarak buranın sponsorlarından bir tanesiyiz. Ben başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Biz bunun gibi güzide eğitim kurumları ile iftihar ederiz." dedi.

Reklam
Reklam

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Memduh Boydak, Sanayi Odası’nın yeni yönetimine başarılar dileyerek, “Geçmiş dönemde sanayimizin gelişmesi adına çok büyük emekleri oldu. Bu dönemde aynı heyecan ve aynı motivasyon ile Kayserimizin sanayisine, sosyal hayatına ve ekonomisine ciddi katkıları olacağına gönülden inanıyoruz.” diye konuştu. Melikşah Üniversitesi olarak Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde olduklarını ve her zaman destek aldıklarını ifade eden Memduh Boydak, bunun da kendilerine heyecan ve güç kattığını, bundan sonra da işbirliği içerisinde çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.

Melikşah Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tankut Yalçınöz ise yeni yönetime başarılar dileyerek, üniversitelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Yalçınöz, Kayseri Sanayi Odası’nın üniversite-sanayi işbirliğinin gelişmesine de çok büyük katkılar sağladığını, bundan sonra da katkı ve desteklerinin devamını beklediklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: