Melikşah’da Okuyan Nijeryalı Öğrenciler İstikbal Mobilya’yı Ziyaret Etti

Melikşah Üniversitesi’nde eğitim gören Nijeryalı öğrenciler Boydak Holding bünyesindeki İstikbal Mobilya’yı ziyaret etti. Öğrenciler, staj...

Melikşah Üniversitesi’nde eğitim gören Nijeryalı öğrenciler Boydak Holding bünyesindeki İstikbal Mobilya’yı ziyaret etti. Öğrenciler, staj imkânlarını yerinde görerek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

İstikbal Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Sami Boydak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler önce Boydak Holding’i tanıtıcı filmini izledi. Daha sonra soru - cevap şeklinde söyleşi gerçekleştirildi.

Program sonunda öğrencilerle yemekte bir araya gelen Sami Boydak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere teşekkür etti. Öğrenciler de Nijerya’dan getirdikleri yılan derisi ve deve kuşu derisi işlemeli kral halısını Sami Boydak’a hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz