Melo ile ipler kopuyor

Brezilyalı futbolcu ile Galatasaray arasındaki ipler kopma noktasına geldi.

Hamza Hamzaoğlu öğrencisine anlayış gösterdi, 10 gün daha izin verdi. Melo “Türkiye’de işim bitti. Gelmiyorum” dedi

“KALMANI İSTERİM”

Galatasaray’da her yaz yaşanan Felipe Melo krizi bu kez büyük boyuta ulaştı. Genellikle sezon başı kamplarına geç katılan Brezilyalı, geleneğini yine sürdürdü. Melo’nun ayrıca ınter ile transfer görüşmeleri yaptığı söyleniyordu.Milli oyuncuların kampa dahil olduğu 10 temmuz tarihini pas geçen Melo’ya teknik patron Hamzaoğlu anlayış gösterdi. Hamzaoğlu, “kontratı sürüyor. kalmasını istiyorumama net bir karar vermeli. 20 temmuz’a kadar izinli. Gidecekse kulüp bulsun” dedi.

Reklam
Reklam

“BONSERVİSİMİ VERİN”

Ancak Hamzaoğlu ile tecrübeli oyuncu arasındaki konuşmanın perde arkasının biraz daha farklı olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre Melo, ayrılmak istediğini bir kez daha hocasının yüzüne karşı dile getirdi. Brezilyalı yıldız, “kusura bakmayın hocam. Türkiye’de işim bitti. Galatasaray’a en iyi şekilde hizmet ettiğimi düşünüyorum. 3 şampiyonluk kazandım. Görevimi tamamladım. Bonservisimi verin çünkü geri gelmeyeceğim” dedi. Bu problemin nasıl çözüleceğimerakla bekleniyor.

Mancini’nin uykusu kaçtı

Sarı - Kırmızılı ekipten ayrılması beklenen Melo’nun yeni adresinin Inter olacağı söyleniyordu. İtalyan ekibinin hocası roberto Mancini’nin, bu transfer için bizzat devreye girdiği belirtiliyordu. ancak Brezilya basınındaki haberlere göre Cruzeiro, Mancini’nin uykularını kaçırdı! Cruzeiro’nun Melo’ya yıllık 2.5 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme teklif ettiği ve yıldız oyuncunun aklını çeldiği kaydedildi.