Melo Ve Riera Antrenmana Çıkmadı

Galatasaray'ın dün yaptığı antrenmanda kavga eden ve teknik direktör Fatih Terim tarafından sahadan çıkartılan oyuncular...

Galatasaray'ın dün yaptığı antrenmanda kavga eden ve teknik direktör Fatih Terim tarafından sahadan çıkartılan oyuncular Melo ile Riera, bugünkü çalışmaya katılmadı.

Sarı-kırmızılı takımın Manisaspor maçı hazırlıkları kapsamında sabah yaptığı antrenman başlarken, dünkü kavganın ardından durumları henüz kesinleşmeyen iki oyuncunun çalışmada yer almamaları dikkati çekti.

Ayrıca teknik direktör Fatih Terim dünkü antrenmanda kavga eden Melo ve Riera'nın Manisaspor maçı için Manisa'ya götürülmeyeceğini açıkladı. Terim, bu oyuncuların takımla antrenmana çıkmayacağını, gereken tüm para cezalarının verileceğini, ancak, şampiyonluk yürüyüşünde kendileriyle beraber olup olmayacaklarına önümüzdeki günlerde karar vereceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: