Melo yönetimi ikiye böldü!

Galatasaray'da Nordin Amrabat'ın da resmen açıklanmasının ardından gözler Felipe Melo transferine çevrildi.

Bir kısım yönetici, "Bir an önce alıp, kampa yetiştirelim" derken, diğer bölüm, "Hamit'ten sonra ihtiyacımız kalmadı" görüşünde olduğu öğrenildi.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Brezilyalı oyuncuyla her konuda anlaşma sağlanmasına rağmen, Juventus'un istediği 7 milyon Euro'nun daha da aşağılara çekilmesi için pazarlıklar sürüyor. Transfer süreci uzadıkça, Melo'yla ilgili olarak yönetimde bölünme de yaşanıyor.

Reklam
Reklam

28 yaşındaki oyuncunun bir an önce takıma katılması gerektiğini düşünen bir grup yönetici Ünal Aysal'a, "Geçen sene takım için yaptıkları ortada. Taraftar da çok seviyor. Bu transferi bir önce bitirelim ve yurt dışında yapacağımız ikinci kamp dönemine yetiştirelim" diyerek baskı yapıyor. Ancak başarılı orta saha oyuncusuna artık gerek kalmadığını düşünen yöneticiler de var.

Bu grup ise Aysal'la yaptıkları görüşmelerde, "Hamit Altıntop'un transferinden sonra Melo'yu da almak gereksiz bir masraf olur. Zaten yabancı kontenjanı konusunda da sıkıntılarımız var. Artık Felipe Melo defterini kapatmalıyız" tavsiyesinde bulunuyor.

Fanatik

Anahtar Kelimeler: