Memduh Boydak: İnsana yatırım geleceğe yatırımdır

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, sanayiciler olarak eğitime ve insana yapılan yatırımın geleceği...

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, sanayiciler olarak eğitime ve insana yapılan yatırımın geleceği olan yatırım olarak gördüklerini söyledi.
Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Mütevelli Heyet üyeleri Nurettin Okandan, Abdulhakim Coşkun, Halit Gazezoğlu ve Genel Sekreter Veli Demirci, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ni ziyaret etti. Heyeti, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar, Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, Mütevelli Heyet üyeleri Yalçın Bescili, İrfan Başyazıcıoğlu, Mahmut Özbıyık ve Genel Sekreter Erdal Koçer karşıladı.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, üniversiteler arası işbirliği üzerinde duruldu. Üniversitelerin, şehirlerin lokomotifi olduğunu belirten Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, “Biz sanayiciler olarak, şehrimize kurulan her bir üniversitenin büyük öneme sahip olduğunun farkındayız. Melikşah Üniversitesi’nin Kayseri ve sanayisine büyük katkıları oluyor. Bizler de eğitime ve insana yatırımın geleceğe yatırım olduğunun bilincinde olarak, üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi için üzerimize düşen her şeyi yapmaktayız. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nin de Kayseri’ye büyük katkıları olacağı kanaatindeyiz.” dedi.
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Kerim Güney, üniversite heyeti olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz