Memduh Büyükkılıç’tan Gazetecilere Kutlama

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 24 Temmuz 1908’de Meşrutiyet'in ilanıyla Türk basınında ilk kez...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 24 Temmuz 1908’de Meşrutiyet'in ilanıyla Türk basınında ilk kez sansürün kaldırılmasının 105'inci yıl dönümü münasebetiyle her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Gazeteciler Bayramı'nı kutladı.

Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, “Her mevsim ve doğa şartlarında mekân ve zaman kavramı olmadan, mevcut şartlar içerisinde, gerektiğinde kendi yaşamları pahasına kamuoyuna doğru, tarafsız, seviyeli ve ilkeli haber vermek için çalışan görsel ve yazılı basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı'nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Reklam
Reklam

Kayseri'de görev yapan yazılı ve görsel basın yayın kuruluşlarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, basın yayında haber iletişim ve teknolojik gelişmelerdeki hızlı değişimin haber sunumunda da değişikliklere neden olduğunu, artık bir silgi veya kalem açacağı boyutundaki cihazlar ile internet üzerinden naklen yayınlar yapıldığını kaydetti. Büyükkılıç, kamuoyunu aydınlatmada gösterilen hassasiyetten dolayı basın mensuplarını gönülden kutladığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: