"meme Kanseri'nde Farklılık" Konferansı Yapıldı

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Sağlık ve Çevre Çalışma grubu işbirliği ile Meme Kanseri'nin...

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Sağlık ve Çevre Çalışma grubu işbirliği ile Meme Kanseri'nin önemi ve alınması gereken önlemler konulu konferans düzenlendi.

Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da yapılan ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nadir Suğur, Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Tarık Çağa ve Prof.Dr. Serdar Erkasap, Kent Konseyi üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen konferansta katılımcılara kanserle mücadelenin simgesi olan pembe kurdele ve bilgilendirme amaçlı broşür dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Konferans'ta konuşan Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Seyhan Yalçın kanserle mücadelenin önemini belirterek "1-7 Ekim arası Meme Kanseri ile Mücadele Haftası olması münasebetiyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekim ayı içinde çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Etkinliklerdeki amaç pembe kurdeleyle simgelenen meme kanseri mücadelesinde farkındalık oluşturup insanları bilinçlendirmektir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: