Memleket Hasretine E-ticaretli Çözüm

Memleketinden ayrı yaşayanların, sık sık ziyarete gidemeyenlerin özlemini e-ticaret sitesi memlekettengelsin.com çözüm sunuyor. Siteden pek...

Memleketinden ayrı yaşayanların, sık sık ziyarete gidemeyenlerin özlemini e-ticaret sitesi memlekettengelsin.com çözüm sunuyor. Siteden pek çok yöreye ait ürünler sipariş edilebiliyor.

4 yıl önce memleket hasretine ve doğal ürün tüketmeye çözüm olarak kurulan site, 43 farklı ilden yöresel lezzeti tüketici ile buluşturuyor. 2 bine yakın ürün gamının yer aldığı sitede, yüzde 25’e yakın organik mamul Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı sertifikaları ile satışa sunuluyor.

Reklam
Reklam

Sitenin Üst Yöneticisi (CEO) Yasin Darbaz, "Müşterilerimize 4 yıldır Anadolu’nun en halis ve en özgün lezzetlerini kendi memleketlerinden getiriyoruz. Bu 4 yıllık zaman diliminin büyük bir kısmını, en güvenilir ve en doğal ürünleri bulundukları illerde tespit etmeye ayırdık. Memlekettengelsin.com’da aynı anda dilediğiniz yöresel lezzete ulaşıp, aynı pakette bir araya getirebiliyorsunuz. Çorum’un leblebisi, Adana’nın kebabı, Malatya’nın kayısısı ve Kayseri’nin mantısı tek bir pakette dilediğiniz yere kargolanıyor." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz