Memorial CEO'su Genç: Kayseri’de Hizmetin Farkını Göstereceğiz

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, Anadolu'ya yönelik sağlık yatırımlarını sürdürdüklerini ve bu kapsamda açtıkları...

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, Anadolu'ya yönelik sağlık yatırımlarını sürdürdüklerini ve bu kapsamda açtıkları Memorial Kayseri Hastanesi'nin geçen hafta itibariyle hizmete girdiğini belirtti. Kayseri’de Memorial’in sunduğu kaliteli hizmetin eksikliğini hissettikleri için hastane açtıklarını belirten Genç, "Hizmette farkımızı Kayseri halkı ve bölgesindeki insanlarımız görecektir.” dedi.

Uğur Genç ve Memorial Kayseri Hastanesi Direktörü Dr. Levent Atay, Kayseri'de düzenledikleri basın toplantısında açıklamalarda Memorial Sağlık Grubu'nun hastane yatırımları hakkında bilgiler verdi. Memorial Sağlık Grubu CEO'su Uğur Genç, grubun geçen yıl 1 milyon 600 bin hastaya sağlık hizmeti sunduğunu ve hastanelerinde 185 bin ameliyat yapıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Söz konusu ameliyatların Türkiye’de zor ve nadir yapılan ameliyatlar olduğunu vurgulayan Genç, "Karaciğer, kornea, kemik iliği ve böbrek nakli gibi en zor işlemlerdi bu hizmetler. Şuan 4 bin çalışanımız ve 600 hekimimiz en önemli kadromuzu oluşturuyor. Onlar bizim için çok değerliler. Sağlık özveri isteyen bir alandır. Sağlığımızı kaybedince değerini anlıyoruz. Biz bu konuda sağlığımızı kaybetmeden değerini bilmek adına grup olarak çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

Kayseri’yi her zaman önemli bir şehir olarak gördüklerini dile getiren Genç, burada açtıkları hastane ile Kayseri ve çevresindeki illere hizmet vereceklerini ifade etti. Genç, “İç Anadolu’nun merkezi konumunda olan Kayserimizde meslek hayatımın ilk yıllarında bulundum. Genç mühendis olarak burada olduğum için Kayseri potansiyeline inanmış biriyim. Geç kalmış olsak da burada olmamız bizi sevindirdi.” diye konuştu.

KAYSERİ 119 YATAKLI 4 YOĞUN BAKIM ÜNİTELİ YENİ BİR HASTANEYE DAHA KAVUŞTU

Kayseri’de açılan hastanelerinin 119 yataklı ve 11 bin metrekarede hizmet vereceğini söyleyen Genç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Burada 4 yoğun bakım ünitemiz hizmet verecek. Geçen hafta hizmet vermeye başlayan hastanemiz SGK’lı hastalara hizmet verecek. Teknolojinin en iyi seviyede olduğu sağlıktaki kalitenin en iyi şekilde kullanıldığı hastane olacak. Referans hastanesi olacak. Diğer hastanelerin hasta gönderdiği hastane olacak. Bu konuda biliyorsunuz grubumuz iddialı. İddialı çalışmalar yapıyoruz. Burada da Kayseri hastanemiz başarılı olacak. Kayseri’de 1 değil birkaç hastane olarak ile devam etmek istiyoruz. Bu halkımızın alacağı hizmet ve onların ilgisi ile olacaktır. Kaliteli sağlık hizmetinin bölgede alınmasını sağlayacağız. Sadece Kayseri’nin değil İç Anadolu’nun hastanesi olacak.”

Reklam
Reklam

Uğur Genç, bir yıl önce yatırım yapmayacakları şehirler sorulsa bunlar arasında Kayseri ve Bursa’nın olabileceğini hatırlatarak, şu açıklamalarda bulundu: “Kayseri’de biliyorsunuz ki ciddi özel hastaneler var. Rekabet yüksek. Biz burada şunu gördük. Kayseri’de özel hastane kültürü halk arasında çok eskiye dayanıyor. Yine Kayseri’de önemli bir sağlık kadrosu var. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi gibi Türkiye’nin nadir bir sağlık hizmeti sunan merkezi var. İyi hekim olmazsa zaten hizmet veremezsiniz. Burada rekabeti gördüm. Ama rekabetin de bizim kaliteli hizmetin altında olduğunu gördüm. Bizim kaliteli bir hizmetin eksik olduğunu düşündüm. Siz hizmette karşılığını verdiğiniz sürece karşılığını alırsınız. Biz iyi hizmet verip diğerlerinden farklı olacağız. Diğer şehirlerde bunu yaptık. 9’uncu hastanemizi açtık ve bugüne kadar hastanelerimiz başarılı oldu. Kayseri’de en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum.”

Dr. Levent Atay ise hastanede verilecek hizmetler ve sağlık kadrosu hakkında bilgiler verdi. Daha sonra yeni açılan hastanede tanıtım turu yapıldı. Özellikle farklı branşlarda açılan yoğun bakım üniteleri basın mensuplarına gezdirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz