Memorıal Hastanesi Çalışanları Stres Attı

Memorial Hastanesi çalışanları bowling turnuvasında kıyasıya yarıştılar.Memorial Sağlık Grup’u tarafından düzenlenen bowlıng turnuvasında Memorial Kayseri...

Memorial Hastanesi çalışanları bowling turnuvasında kıyasıya yarıştılar.

Memorial Sağlık Grup’u tarafından düzenlenen bowlıng turnuvasında Memorial Kayseri Hastanesi çalışanlarının oluşturduğu takımlar Forum Kayseri AVM’de kıyasıya yarıştı. 120 kişinin 30 takımla katıldığı turnuvaya hastanenin tüm birimleri yoğun ilgi gösterdi. Turnuva sonucunda, bay skor birincisi Fatih Polat olurken, bayan skor birincisi de Uzman Dr. Burçin Kınaş oldu. Turnuva sonunda İlk üç sırayı paylaşan takımlar, kupa ve sürpriz ödülleri Memorial Kayseri Hastanesi Medikal Direktörü Dr. Levent Atay’ın elinden aldılar.

Reklam
Reklam

Memorial Kayseri Hastanesi Medikal Direktörü Dr. Levent Atay turnuva öncesinde yaptığı açıklamada, “Tüm çalışanlarımız ile birlikte böyle bir turnuva düzenlemek istedik. turnuva ile hastane personellerimiz bir araya geldi ve stres attı. Bu turnuvayı her yıl düzenlemeyi düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Hastane personelleri de turnuvayı düzenleyenlere teşekkürlerini sundu ve turnuvada doyasıya eğlendiklerini ifade söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: