Memur Kadrosuna 7 Bin Kişi Daha Eklendi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bazı kamu kurum ve kuruluşların kadro ve pozisyonlarına yerleştirme...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), bazı kamu kurum ve kuruluşların kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Buna göre toplam 7 bin 310 kadroya yerleştirme yapıldı.

ÖSYM, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemlerini tamamladı. Buna göre, 640’ı ortaöğretim, 2 bin 928’i ön lisans ve 3 bin 742’si lisans olmak üzere toplam 7 bin 310 kadroya yerleştirme yapıldı, 18 kadro ise boş kaldı.

Adaylar yerleştirme sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Yerleştirme işlemine ait yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz