Memur-sen Bandırma Temsilcisi Mustafa Kaya:

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde üyeler ile birlikte basın açıklamasında bulunan Memur-Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Kaya, Taksim...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde üyeler ile birlikte basın açıklamasında bulunan Memur-Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Kaya, Taksim Gezi Parkı protestolarının provakatörlerin devreye girmesiyle ülkenin huzuruna kast edenlerin protestolarına dönüştüğünü söyledi.

Memur-Sen lokalinde gerçekleştirilen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kaya, "Duyarlı vatandaşların sivil itaatsizlik eylemi olarak başlattıkları eylemler provakatörlerin devreye girmesiyle marjinal grupların ve Türkiye'nin huzuruna kast edenlerin baş rol oynadığı bir senaryoya dönüştü" diyerek eylem süresinde yetkililerin açıklamalarda bulunmamalarının bilgi kirliliğine neden olduğunu, istemeden de olsa manipülasyona zemin hazırladıklarını belirtti. Eylemlerin bugün ulaştığı noktanın hak talebi olmaktan çıktığını kaydeden Kaya, "Eylemler hak talebi olmaktan çıkarak doğrudan hak gaspına dönüşmüştür" dedi.

Reklam
Reklam

Sosyal medya araçlarına da değinen Kaya, "Sosyal medya araçları olmak üzere çeşitli yollarla topluma yalan yanlış bilgi aktaran ve bu yöntemle sivil itaatsizlik özelliğini kaybetmesine neden olan kişi ve camialar vatandaşların hatıralarında kalacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: