Memur-Sen Başkanı Gündoğdu: Kılıçdaroğlu gerçekleri bilerek çarpıtıyor

Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidar olmak için alternatif yol olarak...

Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidar olmak için alternatif yol olarak emek örgütlerine iftira atmayı tercih ettiğini öne sürerek, bunun yanlış bir yol olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Memur-Sen'le ilgili ifadeleri üzerine yazılı bir açıklama yapan Gündoğdu, Kılıçdaroğlu'nun kendilerine karşı haksız itham ve suçlamalarda bulunduğunu söyledi. Sözleri kendi partisinin mensupları dahil herkes tarafından sürekli düzeltilen Kılıçdaroğlu'nun son sözlerinin de düzeltilmeye muhtaç olduğunu kaydeden Gündoğdu, şunları dile getirdi:

Reklam
Reklam

"Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Memur-Sen'i itham ederken hiçbir araştırma yapmayan, danışmanları ve yönetiminden bilgi almadan konuşan Kılıçdaroğlu, sağlıktaki katılım payını eleştirirken Memur-Sen'in hükümetin her uygulamasını desteklediğine ilişkin sözler söyleme gafletinde bulunmuştur. Kemal Kılıçdaroğlu, birazcık araştırma yaptırsaydı, Memur-Sen'in 18/09/2009 tarihli ve 27353 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 12. Sıra No’lu 'Tedavi Katılım Payının Uygulanması Hakkında Tebliğ’in yürütmesinin durdurulması ve iptali ile tebliğin dayanağını oluşturan 178 sayılı KHK’nın Geçici 8. ve 9. Maddesinin Anayasa’ya aykırı olduğu iddiasıyla Anayasa Mahkemesine iptal davası başvurusunda bulunulması istemleriyle Danıştay’a başvurduğunu öğrenebilirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz