Memur-sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu:

Akil İnsanlar Grubu Karadeniz Üyesi ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, çözüm sürecinin başarılı olması...

Akil İnsanlar Grubu Karadeniz Üyesi ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, çözüm sürecinin başarılı olması halinde milletin kazanacağını belirterek, “Çalışanlar kazanır. Türk'ü, Kürt'ü, Laz’ı kazanır. Herkes kazanır. Türkiye kazanır. Daha güzlü sözcülüğünü yapacağız dünya mazlumları kazanır” dedi.

Çorum’da düzenlenen “Akil İnsanlar Sivil Toplum Kuruluşları İle Buluşuyor” adlı konferansa katılan Akil İnsanlar Grubu Karadeniz Üyesi Ahmet Gündoğdu, “çözüm süreci başarısız olursa ne olur?” sorusu üzerine, “Başarısız olursak devlet bıraktığı yerden öldürmeye devam eder. 30 yıldır ne oluyorsa devam eder. Bundan vazgeçecek değil. Başarılı olursak ne olur. Millet kazanır. Çalışanlar kazanır. Türk'ü, Kürt'ü, Laz’ı kazanır. Herkes kazanır. Türkiye kazanır. Daha güzlü sözcülüğünü yapacağız dünya mazlumları kazanır” dedi.

Reklam
Reklam

“Biz bu sorunu çözeriz diyoruz” diyen Gündoğdu, “Dün devlet ayrı, millet ayrı, hükümet ayrı, çavuş ayrı, onbaşı ayrı konuşuyordu. Şimdi Genelkurmayı, devleti, siyaseti, milleti aynı noktada buluşmuş ve iç sorunlarını kendisini çözen bir ülke. Dün kendi kardeşlerinin öteki ilan edilmesine seyirci kalan bir millet bugün oyun kurucu konumuna gelmiş. Ama millet aleyhine kurulmuş olayları bozan ve bunu referandumda ispat eden bir millet algısı. İnşallah bu sorun çözülür. Millet kar eder diyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: