Memur-sen Genel Başkanı Gündoğdu: "ramazan İklimi Hiç Bitmesin"

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Ramazan'ın getirdiği sevgi ikliminin bayramdan sonra da sürmesi çağrısında bulundu.Ramazan...

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Ramazan'ın getirdiği sevgi ikliminin bayramdan sonra da sürmesi çağrısında bulundu.

Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Gündoğdu, bayramların, ortak paydaları olan insanların mutluluklarını birlikte paylaştığı özel günler olduğunu belirterek, dinimizin hediyesi iki güzel bayramdan biri olan Ramazan Bayramı'nın idrak edildiğini hatırlattı. Toplum olarak en büyük özelliklerimizden birinin sevinçleri, hüzünleri hep birlikte yaşamak olduğuna dikkat çeken Gündoğdu, Memur-Sen'in Ramazan'daki faaliyetlerine değindi. Gündoğdu, "Acılarımızı paylaşarak azalttık, mutluluklarımızı da paylaşarak çoğalttık. 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' ilkesini hayat tarzı olarak belirlemiş bir millet olarak, yakın ve uzak komşularımızı gözettik. Bu yıl, Memur-Sen olarak Samsun'da sel felaketine maruz kalmış vatandaşlarımızı iftar soframıza konuk etmenin yanı sıra, Myanmar'daki Arakan Müslümanlarının seslerini dünyaya duyurmalarını sağladık, onlar için de yardım kampanyası başlattık" dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan'ın oluşturduğu hoşgörü ve sevgi ortamının sürmesinin, birlik ve beraberliğimiz açısından önemli olduğunu da vurgulayan Gündoğdu, yardımlaşma, iyilikte yarışma gibi güzel hasletlerin Ramazan'dan sonra da devam etmesi gerektiğini kaydetti. Bayramları bayram tadında yaşamak gerektiğini ifade eden Gündoğdu, bayramın gereklerinin yerine getirilmesi gerektiğini dile getirdi. Ramazan Bayramı'nın, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, dünyanın birçok yerindeki savaşların, acıların sona ermesine vesile olmasını, bizlere de sağlık, sevgi, barış, hoşgörü ve mutluluklar getirmesi dileğinde bulunan Gündoğdu ayrıca, üyelerinin, kamu çalışanlarının, milletimizin ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: