Memur-sen Genel Başkanı Gündoğdu, Türkçe Olimpiyatlarına Katılan Öğrencileri Kabul Etti

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında Türkiye'de bulunan öğrencileri kabul eden Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu,...

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında Türkiye'de bulunan öğrencileri kabul eden Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Evrensel ahlaki değerlerini bezenerek ve Türkçemizde bu evrensel değerleri haykırmak için öncülük eden istikrarı önemsiyorum" dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında Türkiye'de bulunan öğrencileri kabul etti. Gündoğdu, yaptığı konuşmada, 11 yıldır öğrencilerin Türkiye'de ağırlandığını hatırlatarak, "Bu 11 yıl içerisinde doğan çocuklarına bu ülkede barış istediği için 'Barış' ismi koyanların büyük çoğunluğunun bile bugün barıştan vazgeçtiği bir ortamda evrensel ahlaki değerlerini bezenerek ve Türkçemizde bu evrensel değerleri haykırmak için öncülük eden istikrarı önemsiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Birkaç gün önce 11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın açılışında yer aldığını belirten Gündoğdu, etkinliğin 16 Haziran'a kadar devam edeceğini ifade etti. Öğrenciler, Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu'nun konuşmasının ardından şarkı söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: