Memur-Sen Heyeti Özel İdareyi Ziyaret Etti

""Memur-Sen ve bağlı sendika başkanları İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan, İnsan Kaynakları Müdürü...

""Memur-Sen ve bağlı sendika başkanları İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan, İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Esmer'i ve özel idare çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyarete Memur-sen adına Eğitim Bir Sen Şube Sekreteri Fatih Akbaş, Bem Bir Sen Temsilcisi Cavit Türk, Toç Bir Sen il temsilcisi Cihat Parıldar, Sağlık Sen şube başkanı Fikret Lökoğlu Diyanet Sen Temsilcisi İlhami Polat, Büro Memur-Sen Temsilcisi Habib Yanık, Bayındır Memur-Sen Temsilcimiz İdris Altunay, Enerji Bir-Sen Temsilcimiz Burhan Yıldızoğlu ve Sağlık-Sen Teşkilatlandırma sekreteri İbrahim Kurt katıldı.

Reklam
Reklam

Ziyarette konuşan Eğitim Bir-Sen Sekreteri Fatih Akbaş, "Memur-Sen ailesi olarak bütün kurumları rutin ve düzenli olarak ziyarete başladık. Bunu da düzenli bir şekilde sürdüreceğiz. Memur-Sen olarak iş kolu ne olursa olsun aramızda güçlü bir dayanışma var. Bundan da büyük fayda görmekteyiz. Memur-Sen'in olarak en değerli vasıflarımızdan birisi de paylaşma ve dayanışmaya verdiğimiz önemdir. Bu doğrultuda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Birlik, beraberlik dayanışma içinde her türlü çalışmaya hazırız. Sendika olarak çalışmalarımız ve etkinliklerimiz ara vermeden devam etmektedir. Üyelerimizin menfaatleri söz konusu olunca durmadan ve dinlenmeden koşturmaya bugüne kadar devam ettik, bundan sonrada aynı performans ile hak arama mücadelemiz, hummalı çalışmalarımız devam edecektir." dedi

İl Özel İdare Sekreteri Ziyaeddin Babacan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bem Bir Sen Başkanımızla sayısız defa bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Bu tür ziyaretlere her zaman kapımız açık. Çalışmalarınızdan dolayı Memur-Sen ailesini kutluyorum." Dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: