Memur- Sen İl Temsilciliği'ne Duman seçildi

Memur Sen Erzurum İl Başkanlığı görevine Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Duman seçildi.<br/>Memur Sen'de görev...

Memur Sen Erzurum İl Başkanlığı görevine Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Duman seçildi.
Memur Sen'de görev değişimi yaşandı. Memur Sen İl Başkanı Mehmet Dindi, görevini Sağlık Sen Şube Başkanı Abdullah Duman'a devretti. Duman, Dindi'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Duman, hizmet bayrağını devraldıklarını belirterek, "Sayın başkanımız Mehmet Dindi'ye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendisinden aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağımızı ifade etmek istiyorum." dedi.
Memur-Sen’in sendikacılık anlayışında, sivil toplum algısında statükocu, yasakçı ve kendi kalıplarında boğulmaya zorlanan insan profiline asla yer olmadığını da dile getiren Abdullah Duman, "Biz, merkezinde insan, hedefinde insanlığa hizmetin yer aldığı büyük bir medeniyetin ışığını kendisine rehber edinmiş ve bu doğrultuda sendikacılık yapmaya gayret eden makul ve makbul insanların oluşturduğu büyük bir aileyiz. Memur-Sen olarak çalışanların ekonomik, sosyal, mesleki hak ve menfaatlerinin geliştirilmesine, Türkiye’nin demokratikleşmesine, sivilleşmesine ve özgürleşmesine katkı sunmak amacıyla, hak eden ve hak ettiğini almasını bilen bir sendikacılık anlayışı içerisinde yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz