Memur-Sen İl Temsilcisi Çelik: "Memur-Sen 2012 Yılında 11 Hizmet Kolundan10'unda Yetki Aldı"

Afyonkarahisar Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, istikrarlı büyümeyi sürdüren sendikalarının 2012 yılında 11 hizmet kolundan 10'unda yetki aldığını belirtti.

Afyonkarahisar Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, istikrarlı büyümeyi sürdüren sendikalarının 2012 yılında 11 hizmet kolundan 10'unda yetki aldığını belirtti.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Memur-Sen'in, çalışanların mali ve sosyal hakları için üyelerine, demokratikleşme için millete, hak için insanlığa yönelik çalışmalar sürdürdüğünü, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ederek 2011 yılındaki 515 bin 378 olan üye sayısını bu yıl 650 bin 353'e çıkarttığını ifade etti.

Açıklamasında, 2012 yılında 11 hizmet kolundan 10'unda yetki aldıklarını, bu büyümenin bazı tarafları rahatsız ettiğini savunan Çelik, şu ifadeleri kullandı:

Reklam
Reklam

"Bu rakamlardan sonra, Memur-Sen, en yakın ikinci konfederasyona 232 bin, üçüncü konfederasyona ise 411 bin üye fark atmıştır. Rakamlar, kamu çalışanlarının kendi hak ve kazanımlarının elde edilmesinde Memur-Sen'i doğru adres olarak gördüğünü ortaya koydu. Memur-Sen'in istikrarlı büyümesi, milletin değerlerine saygılı, milletin sesine kulak veren, demokrasiden yana tavır alan anti demokratik süreçlerle kararlı mücadele eden bir anlayışla hareket etmesinden kaynaklanmaktadır. Yetkinin ve inanmışlığın getirdiği gücümüzle, bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de çalışanların sorunlarına çözüm üretmek, özlük ve ekonomik hakları hususunda hak ettiği yere ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Muhabir: Serdar Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: