Memur-sen İl Temsilcisi Şeker:

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Gezi Parkı olaylarını destekleyen...

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Gezi Parkı olaylarını destekleyen sivil toplum kuruluşlarını eleştirerek, “Çakma sendikalar faiz lobisinin ırgatlığına soyundu” dedi.

Başkan Şeker, Gezi Parkı olaylarını desteleyen DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB’nin faiz lobisine ırgatlık yaptığını söyledi. Şeker, Taksim Gezi Parkı olaylarının birkaç ağacın yer değiştirilme bahanesiyle başladığını ve marjinal grupların, ajanların, faiz lobisinin yerli uzantılarının dahil olmasıyla kırılma yaşadığını ifade etti. Şeker, 28 Şubat’ın psikolojik harekâtını andıran her türlü yol ve yöntemle darbeye yeltenenlerin, milletin oynanan oyunu ve bunun arka planını fark etmesiyle birlikte boylarının ölçüsünü aldıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Şeker, 28 Şubat döneminin Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı’dan alınan emirle “sivil 5’li çete”nin sokağı ısıtma görevini harfiyen uygulayarak milletin yüzüne bakamaz hale geldiğini, bundan ders çıkarmayan çakma sivil toplum örgütlerinin faiz lobisinin ve sponsorların ırgatlığına soyunduğunu ifade etti.

Şeker, ülkede yıllardır sürdürülmeye çalışılan kardeş kavgasının ve terör belasının bitirilmeye çalışıldığı bir dönemde, kararlı adımların atılmasından rahatsızlık duyanların, kan duracak diye kanı donanların boş durmamasının milletin gözünden kaçmadığını vurguladı.

Şeker, “SOROS ve OTPOR taktikleri ile halkı manipüle etmeye çalışanlar, içine düştükleri kirden arınmak, tövbe etmek ve milletten özür dilemek yerine, milletin gözünün içine baka baka entrikalara devam etmelerini ve yüzsüzlükten taviz vermemeye çalışmalarını anlamakta zorlanıyoruz” dedi.

Şeker açıklamasında ‘Niyetleri açığa çıktığı için, hükümetin muhatap bile kabul etmemesi gereken kimi sivil toplum örgütü temsilcileri bir araya gelerek ortaklaşa grev kararı aldıklarını kamuoyuna deklare etmişlerdir. DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve TDB’nin 28 Şubat’ın 5’li çetesine özenerek “Alışmış kudurmuştan beterdir” sözünü doğrularcasına yeni ‘5’li çete’liğe özenmeleri milleti şaşırtmamıştır’ ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Şeker, “İsmine uygun davranıp milletin yanında yer almamaları konusunda sicilleri kabarık olan sözde sivil toplum örgütlerine kamu çalışanlarının itibar etmeyeceğine inanıyoruz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen olarak, milletin daha fazla gerilmesinin, ülkenin huzurunun bozulmasının, Türkiye üzerine oyun oynayanların haricinde kimseye bir fayda getirmeyeceğinin bilinmesini istediklerini söyleyen Şeker, “Grev çağrısı yapanlara, geçmişten ders almalarını, darbe ve kargaşa ortamlarından en fazla emekçi kesimin zarar gördüğünü hatırlatıyor, emperyalist güçlerin ve içerideki kirli odakların değil, milletin yanında yer almaları çağrısında bulunuyoruz” diyerek açıklamasına son verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: