Memur-Sen Kadın Kolları Komisyonu'ndan Başkan Özhaseki'ye Ziyaret

Memur-Sen Kadın Kolları Komisyonu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Memur-Sen Kadın Kolları Komisyonu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Ziyarete Memur-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan, BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Mehmet Karakaş, Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Ayten Özsoy ile komisyon üyeleri Canan Urat, Fatma Zehra Altındağ, Aslı Subaşıoğlu Uzak ve Gonca Fahriye Gümüşsoy katıldı.

Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Ayten Özsoy, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni göreve başlamaları sebebiyle tanışma, işbirliği ve nezaket amaçlı ziyarette bulunduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Özsoy, "Siz çalışkan ve başarılı belediye başkanısınız, biz de Türkiye'nin ve Kayseri'nin en büyük sivil toplum kuruluşu Memur-Sen'in Kayseri teşkilatının bir parçasıyız. Siz de biz de insana hizmet için çabalıyoruz. Ortak konularda işbirliği yaparak daha güzel hizmet üreteceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de insana hizmet etmenin zor ve önemli bir görev, insani bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak, daha iyi hizmet üretmek için bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaptıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz