Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği Kadın Komisyonu kuruldu

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği bünyesinde, Kadın Kolları Komisyonu kurulduğu bildirildi. Memur-Sen'den yapılan açıklamaya göre Emel...

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği bünyesinde, Kadın Kolları Komisyonu kurulduğu bildirildi. Memur-Sen'den yapılan açıklamaya göre Emel Aykır'ın başkanlığındaki komisyonda Mehtap Şirin, Ayşe Seziş, Ayşen Sertdemir ve Hamide Örs yer alacak.

Memur-Sen İl Kadın Kolları Komisyonu Başkanı Aykır, kamudaki kadın çalışanların problemlerini, bundan sonra daha gür bir sesle dile getireceklerini belirtti. Aykır, “Kadınların sorunlarıyla ilgilenilmesi, son derece büyük önem arz ediyor. Yapacağımız çalışmalarla kadınlarımızın sorunlarını gündeme taşıyacağız. Çözmek ve onların daha aktif görevlerde yer alması için çaba sarf ediyoruz.'' dedi.

Reklam
Reklam

Memur-Sen Manisa İl Başkanı Yüksel Ülker de kamuda çalışan kadınların kreş sıkıntısı ve şiddet başta olmak üzere çalıştıkları ortamlarda problemleri olduğunu, bunları girişimleriyle ortadan kaldırmaya çalıştıklarını söyledi. Memur-Sen'in girişimleri sayesinde hamile kadınlara gece nöbeti tutturulmadığını, doğum ve süt izninin arttırıldığını aktaran Ülker, “12 Eylül'deki anayasa referandumuyla kazanılan toplu sözleşme yasasının çıkmasını bekliyoruz. Toplu sözleşmede çalışanların temsilcileri bizler, masaya daha güçlü oturacağız. Toplu sözleşmeyle kamu çalışanları adına, kadın çalışanlar adına kazanımlarımız da artacak.'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz