Memur-Sen, MHP Merkez İlçe Başkanı Akkal hakkında hukuki süreç başlattı

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Yüksel Ülker, Memur-Sen ve şahsı hakkında ithamlarda bulunan MHP Merkez İlçe...

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Yüksel Ülker, Memur-Sen ve şahsı hakkında ithamlarda bulunan MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal hakkında, avukatlar aracılığıyla hukuki süreç başlattıklarını bildirdi.
Ülker, yaptığı açıklamada Akkal’ın dün (14 Kasım) yaptığı basın toplantısında, temsilcisi olduğu Memur-Sen ve şahsıyla ilgili bazı ithamlarda bulunduğunu belirterek, bunların hezeyan olduğunu iddia etti. Akkal’ı, Malta Parkı ile ilgili yaptığı açıklamayı tekrar okumaya davet eden Ülker, “Şahsımı hedef alan açıklamanın, bizim ne dediğimizi anlamadan yapıldığı sonucu çıkıyor. Biz birlikte yaşadığımız bu şehir için yapılan her türlü hizmete, hangi siyasi parti tarafından yapıldığına bakmaksızın teşekkür etmesini bilen bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bunun içindir ki Manisa Belediyesi’nin yaptığı Malta Parkı ile ilgili olarak da zaten teşekkür etmiştik. Açıklamamızda, Manisa'nın merkezinde yapılan parkın, görünüşüyle bölgeye ayrı bir hava kattığı ve vatandaşlarımızın nefes alabileceği sosyal donatı alanlarından biri haline geldiğini söyledik. Bir sivil toplum kuruluşu olarak, siyasi kaygılarla hareket etmiyoruz. Bizim yaptığımız, toplumun hassasiyetlerini dile getirmekten başka bir şey değildir.” dedi. Ülker, Akkal’ın şahsını hedef alarak yaptığı açıklamaların siyasi üslup ve ahlâk dışı olduğunu sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz