Memur-Sen Şube Başkanı Yıldız'dan Çözüm Sürecinde Sağduyu Çağrısı

Memur-Sen Fatsa İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, çözüm sürecinde toplum olarak daha sabırlı ve ön yargısız...

Memur-Sen Fatsa İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, çözüm sürecinde toplum olarak daha sabırlı ve ön yargısız hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Hüseyin Yıldız, “Bağırıp çağırarak, gençleri sokaklara dökerek kavga ortamına çekmek ülkeye bir fayda sağlamaz. Aksine sağlam giden bir gemi batarsa içinde olan herkes bundan zarar görür.” dedi.

Basın açıklaması yapan Başkan Yıldız, “Daha düne kadar, şehit cenazelerini seyreden bir toplum iken şimdi ‘çözümü nasıl buluruz’ sorusu soruldu ilk kez. Bunun için de büyük bir çoğunluk da çözümden yana. Artık askere eline kına yakarak gönderdiğimiz çocuğumuzun acı haberini bekleme korkusu yaşamak istemiyoruz. Güneydoğuya giden öğretmenizin, hemşiremizin can güvenliği korkusu yaşamasını istemiyoruz. İnanıyorum ki terör belası biterse, ülkemizin yükselişi hızla devam eder. Terörle giden trilyonlar milletimize hizmet olarak geri döner. Kısaca ülkemiz çok büyük bir büyüme dönemine girer. Bundan ülkemiz de milletimiz de kazançlı çıkar." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz