Memur-sen Üyeleri Geleneksel 5. Piknik Şöleninde Bir Araya Geldi

Bayburt’un Değirmencik köyünde Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Toç-Bir-Sen, Enerji-Bir-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Büro-Memur-Sen, Birlik-Haber-Sen, Bayındır-Memur-Sen, Ulaştırma-Memur-Sen...

Bayburt’un Değirmencik köyünde Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Toç-Bir-Sen, Enerji-Bir-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Büro-Memur-Sen, Birlik-Haber-Sen, Bayındır-Memur-Sen, Ulaştırma-Memur-Sen ve Kültür-Memur-Sen üyeleri piknikte bir araya geldiler.

Bayburt Belediye Başkanı H.Ali Polat, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Çoşkun, İl Sağlık Müdürü Dr.Zülkarni Özbek, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hayrettin Pala, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy ve sendika yönetici ve üyelerinin katıldığı Piknikte bir basın açıklaması yapan Bayburt Memur-Sen İl Temsilcisi Fikret Özbey, bu yıl Beşincisini düzenledikleri geleneksel piknik şöleninde üyelerle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Memur-Sen üyelerinin yorgunlarını atmaları, birbirleri ile tanışıp kaynaşmalarını sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak piknik düzenlediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Özbey sözlerine şöyle devam etti:

” Bayburt Memur-Sen İl Temsilciliğimizin, düzenlemiş olduğu 5.Geleneksel Pikniğimize hepiniz hoş geldiniz. Değirmencik Köyünde, üyelerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Düzenlediğimiz bu piknik üyelerimizin yorgunluğunu atıp, birbirleriyle tanışmasını ve kaynaşmasını sağlayacaktır. Sendikamız sosyal olaylara karşı duyarlı olma, üyelerinin ekonomik haklarını koruma, milletimizin kültürünü tanıtma ve eğitimine katkı sağlama sorumluluğunu taşımaktadır. Bugün yüz binlerce üyesi, aktif, dinamik, her gün biraz daha büyüyen sendikaları, ülkenin dört bir tarafına yayılan il, ilçe teşkilatları, yurt içi ve dışındaki tutarlı ilişkileri ve saygın imajı, yerli ve milli duyarlılıkları kollayan, temsil ettiği tabanının kültürel yapısı ve inancıyla çelişkiye düşmeyen sivil toplum anlayışı, kendi içinde verimli bir iş bölümü ve işbirliğini gerçekleştiren organizasyon yapısı içinde tutarlı bir memur örgütü olmanın onurunu taşıyoruz. Memur-Sen Konfederasyonu ve bağlı sendikaları, önlerinde yükseltilen duvarları olağanüstü bir çabayla, bunca zorluğu aşarak bugüne geldiler. Onurlu, çileli ve elbette başarılı bir mücadeleden sonra bugün ülkenin en güçlü örgütlerinden biri olan Memur-Sen, bütün kararlılığı ile aynı mücadeleyi sürdürme azmi ve heyecanını korumaktadır. Memur-Sen bugün, sosyal hayatın kurallarına bağlılığı, iş ahengini, çalışma hayatında barışı, ülkemizde ve dünyada tüm insanlar arasında kardeşlik ve dayanışmanın kurulmasını, insan, hak ve hürriyetlerinin herkes tarafından kullanılması için çaba harcamayı, çalışma şartlarını uluslar arası standartlara çıkarmak için gayret göstermeyi, memur-işveren arasında çatışmayı öngören sınıf ve ücret sendikacılığının aksine, menfaat paralelliğine dayanan ilkeli ve sorumlu sendikal anlayışı geliştirmeyi, haksız rekabetin ve yoksulluğun önüne geçmek için kitlelerin örgütlenmesini ve eğitilmesini, ülkemizin kalkınmasına ve halkımızın refahına katkı sağlayacak her türlü ekonomik ve sosyal reformları desteklemeyi amaçlamaktadır.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz