Memur-Sen üyeleri piknikte moral depoladı

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Alanya Şubesi, düzenlediği piknikte üyelerine mangal keyfi yaşattı.Memur-Sen’e bağlık Sağlık-Sen Alanya Şubesi,...

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Alanya Şubesi, düzenlediği piknikte üyelerine mangal keyfi yaşattı.
Memur-Sen’e bağlık Sağlık-Sen Alanya Şubesi, 200 civarında üye ve aileleri piknikte buluşturarak moral depoladı.
Yaz sezonunun bitiminde stres atmak ve üyeleriyle buluşup hoşça vakit geçirmek için piknik düzenlediklerini belirten Alanya Sağlık-Sen Başkanı Süleyman Karaman, bu tür etkinliklerde sendikaya üye kişilerin ailelerinin de bir araya gelerek kaynaştığına dikkat çekti.
Her geçen gün büyüyen bir sendika olduklarını ifade eden Karaman, “Üyelerimizden aldığımız güçle daha güzel günlere ulaşmak için çalışıyoruz. Pikniğimize katılan herkese teşekkür ederim.” dedi.
Pikniğe Alanya İlçe Sağlık Grup Başkanı Abdullah Yağdır, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Yahya Kemal Kablama, Sağlık-Sen Antalya İl Temsilcisi Sinan Kuluöztürk, sendika üyeleri ve aileleri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz