Memur-sen Yönetimi'nden Başkan Uzunkaya’ya Ziyaret

Memur-Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatçi, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'yı ziyaret etti.Eğitim Bir-Sen Sungurlu...

Memur-Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatçi, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'yı ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen Sungurlu İlçe Başkanı Celal Özgücük ve Memur-Sen İl yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Saatçi, sendikal çalışmalar hakkında Başkan Uzunkaya'ya bilgi verdi.

Memur-Sen Çorum İl Başkanı Ahmet Saatçi, beşkan Uzunkaya'nın belediye hizmetlerinde güzel çalışmalara imza attığını belirterek, "Yapılan hizmetler ilçeye girer girmez insanların gözlerini güzelliğiyle okşamakta. Sayın Başkanı ve ekibini hizmetlerinden dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise, Saatçi ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: