Memur-sen Zonguldak İl Temsilcisi Aşkar, Şehitlere Rahmet Diledi

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Afyon Karahisar’da askeri birlikte meydana gelen patlamada şehit olan...

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Afyon Karahisar’da askeri birlikte meydana gelen patlamada şehit olan 25 askere Allah’tan rahmet diledi.

Memur-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Afyon Karahisar’da askeri birlikte meydana gelen patlamada şehit olan 25 askere Allah’tan rahmet dileyerek, yaralanan 4 asker ve 3 sivil vatandaşa da acil şifalarda bulundu.

Afyon Karahisar’da askeri birlikte meydana gelen patlamanın en kısa sürede aydınlatılması gerektiğini belirten Aşkar, “Afyon Karahisar’da askeri birliğimizde meydana gelen patlamada şehit olan 25 askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan 4 asker ve 3 sivil vatandaşımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Yapılan açıklamada olayın bir kaza sonucu meydana geldiği belirtilse de akıllarda şüphe bırakmamak için gerekli araştırmalar, soruşturmalar bir an önce yapılarak kamuoyunun en kısa sürede aydınlatılması gerektiğini buradan bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Neredeyse her gün şehit haberleriyle uyandığımız bugünlerde böylesine elim bir kazanın meydana gelmesi milletimizi ve bizleri derinden üzdüğünü tekrar belirtiyor, 25 askerimize yeniden Allah’tan rahmet, milletimize de tekrar başsağlığı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: