Memur- Sen'den Başkan Küçükler’e Ziyaret

Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Duman ve bağlı sendikaların Şube Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet...

Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Duman ve bağlı sendikaların Şube Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Duman, ziyarette, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerle Erzurum’un çehresini değiştirdiğini belirterek, “Hizmet süreniz içinde yapmış olduğunuz yatırımlarla Erzurum gerçekten bir büyük kent olma özelliği kazanmıştır. Şehrimize yaptığınız hizmetler için üyelerimiz adına samimi teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Başkan Küçükler ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Erzurum, hizmetin en iyisine layık, tarihi, büyük bir kentimizdir. Biz, şehrimizin kentsel dönüşümünü yapmayı, sağlıklı içme suyu temin etmeyi, çöp alanının ıslahını, alt ve üst yapı, ulaşım ve park yeri gibi kronik hale gelmiş çeşitli sorunlarını çözmeyi kendimize hedef edindik. Hizmet yıllarımızda bu konuları tek tek ele alarak çözdük. Yapacak daha çok işimiz var. Adeta yirmi dört saat çalışmaya devam ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Duman Başkan Av. Ahmet Küçükler’e çalışmaları ve çalışanlarına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: