Memur Sen’den Etü’ye Ziyaret

Erzurum Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Duman Sağlık-Sen Şube Sekreteri Fatih Turan ile birlikte ETÜ Rektörü...

Erzurum Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Duman Sağlık-Sen Şube Sekreteri Fatih Turan ile birlikte ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret etti.

Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin aksamaması için ödeneği hazır olan derslik ve merkezi birimler projesini ve ETÜ yerleşke planını inceleyen Memur-Sen Yönetimi hayranlıklarını gizleyemediler.

Memur-Sen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yaylalı, toplumsal hayatımızı şekillendiren unsurların başında gelen sivil toplum örgütlerinin öneminden bahsederken Demokrasimize yaptığı olumlu katkılardan dolayı Memur-Sen’e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Memur-Sen İl Başkanı Duman bir öğrenci şehri olma yolunda ilerleyen Erzurum için ETÜ nün gerek sanayi ,ticaret , ekonomi gerekse sosyal alanlarda yapacağı önemli katkıları dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: