Memur Sen’den Huzurevi’ne Ziyaret

Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ile Memur Sen Malatya İl Temsilciliği Kadın Kolu...

Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ile Memur Sen Malatya İl Temsilciliği Kadın Kolu Başkanı Özgül Coşkun ve sendikanın kadın yöneticileri, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, “Yaşlılarımız ve büyüklerimiz toplumumuzun hafızasıdır. Onlara sahip çıkmamız lazım. Çünkü geçmişine sahip çıkmayanların geleceğinin olamayacağını iyi biliyoruz. Özellikle, büyüklerine sahip çıksınlar. Onları ne kadar rahat ettirirler ve dualarını alırlarsa işleri rast gelir” diyerek, devletin de nezih huzurevlerinde sahipsiz yaşlıları barındırmasının da takdire şayan olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Memur Sen Malatya İl Temsilciliği Kadın Kolu Başkanı Özgül Coşkun Coşkun ise, “Hayırlı uzun ömürler versin diyoruz. İyi ki varlar. Geçmişimizi ve değerlerimizi en iyi yansıdan onlardır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: