Memur-sen’den Kgc’ye Ziyaret

Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır, Diyanet-Sen Başkan Vekili Özay Bozkurt ile Memur-Sen Basın Sorumlusu...

Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır, Diyanet-Sen Başkan Vekili Özay Bozkurt ile Memur-Sen Basın Sorumlusu Erdal Arslan, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır, Diyanet-Sen Başkan Vekili Özay Bozkurt ve Memursen Basın Sorumlusu Erdal Arslan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz'ı ziyaret ederek, Yılmaz ve Başkan Vekili Mustafa Balcı ile Genel Sekreter Sabahattin Büyükoral’a ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Kastamonu’da mevcut 7 bin üyelerinin bulunduğunu ifade eden Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır, hedeflerinin 10 bin üye olduğunu söyledi. Kastamonu basınının çok önemli bir görevi yerine getirdiğine de dikkat çeken Bakır, Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimine başarı dileklerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: