Memur Sen'den Maaş Zammına Tepki

Memur Sen Siirt İl Başkanlığı, memur maaş zammına basın açıklaması ile tepki gösterdi.

Memur Sen Siirt İl Başkanlığı, memur maaş zammına basın açıklaması ile tepki gösterdi.

Güres Caddesi'nde biraraya gelen üyeler adına bir açıklama yapan Memur Sen İl Başkanı Mehmet Beşir Özyeşil, Memur Sen ailesinin bu teklifi kabul etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Ekonomik büyüme ve istikrar noktasında gelişmiş ülkelere örnek olduğunu iddiasında bulunan hükümet ve ekonomi yönetiminin, kamu görevlilerine gelişmekte olan veya az gelişmiş değil, gelişmemiş ülkeler düzeyinde maaş zammı teklif ettiğini belirten Özyeşil, "Memur Sen ailesinin, bırakın bu maaş artışı teklifini kabul etmesini, ciddiye alıp değerlendirmesi bile mümkün değildir. Bu çerçevede, 2.5 milyon kamu görevlisi ve 1.8 milyon kamu görevlisi emeklisi adına, en kısa zamanda Kamu İşveren Heyeti'nden yeni ve gerçekten değerlendirmeye değecek oranda maaş zammı teklifi bekliyoruz. Bu teklif, beklentimizi karşılamazsa, bizi bekleyen alanları ısıtmaya hazırız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: