Memur Sen’den Ptt’ye Ziyaret

Manisa Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, şube başkanlarıyla birlikte PTT Manisa Başmüdürü Şerif...

Manisa Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, şube başkanlarıyla birlikte PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaz’ı makamında ziyaret etti.

Memur Sen’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Sofuoğlu, kurumlara nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti. Sofuoğlu, “Kamu çalışanlarının sorumluluklarını bilen bir kuruluşu olarak bu tür ziyaretlere önem veriyoruz. yıkıcı yaklaşmak yerine olumlu ve yapıcı hareket ediyoruz” dedi. PTT’nin kurumlar arasında en hızlı atılım yapan kurum olduğuna dikkat çeken Sofuoğlu, “PTT, vatandaşa kaliteli hizmetler sunmak ve personelinin motivasyonunu sağlamak amacıyla çalışıyor. PTT’de hizmet kalitesinin artırılması vatandaş olarak bizleri çok mutlu ediyor. Bundan dolayı da bütün PTT çalışanlarına Memur Sen olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Sofuoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Başmüdür Kaçmaz da, “PTT’nin yaptığı hizmetlerin dışarıda olumlu olarak karşılanması bizleri memnun ediyor. 172 yıllık bir kuruluşuz. Eskiden hantal bir yapıda olan kurumumuz, bugün ise genç bir delikanlıdır. Halka daha iyi hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının kurumumuz için bu tür görüşleri bizler için her zaman önemlidir. Farklı görevlerde bulunsak da, tek amacımız güzel Manisa’mıza en güzel şekilde hizmet etmek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: