Memur-sen'den Sağlık Müdürüne Ziyaret

Memur-Sen İl Başkanı İsmail Altınkaynak başkanlığında İl Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin ve çeşitli sendika...

Memur-Sen İl Başkanı İsmail Altınkaynak başkanlığında İl Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin ve çeşitli sendika başkanları, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Seyhan Fidan'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette sağlık çalışanlarının meseleleri, sağlıktaki son gelişmeler, Eskişehir gündemi ve Türkiye gündemi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede Memur-Sen İl Başkanı Altınkaynak, Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan'ı Kamu Hastaneler Birliğinde Genel Sekreter olarak getirilmesinden dolayı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, yetkili sendika Sağlık-Sen olarak, üyelerinden aldıkları güçle yollarına kararlılıkla devam etiklerini, Eskişehir’in her noktasında görev yapan sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ettiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: