Memur-sen’den Sgk İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

Memur-Sen Kilis İl Temsilciliği Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı’yı ziyaret...

Memur-Sen Kilis İl Temsilciliği Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı’yı ziyaret etti.

Kurumun çalışmaları hakkında bilgi alan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kilis İl Başkanı Bekir Şen, bir sivil toplum kuruluşu olarak ve sosyal paydaş rolü üstlenerek yapacakları tüm çalışmalarda SGK ailesinin yanında olduklarını söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Tarık Topaloğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Feyzullah Bayındırlı, sivil toplum kuruluşları ile her konuda beraber hareket ederek hem Türkiye’ye hem de vatandaşlara kaliteli hizmet verme arzusunda olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bayındırlı, Sosyal Güvenlik Haftası’nın tüm yurtta olduğu gibi Kilis’te de çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyleyerek bu kapsamda bir hafta boyunca çeşitli ziyaretler ve etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: