Memur-Sen’den TOKİ Müjdesi

Memur-sen il temsilcisi TOKİ konutları teslimiyle alakalı bir basın toplantısı düzenledi

Memur-sen konfederasyonuna bağlı sendikaların temsilcilerinin bir araya geldiği basın toplantısında TOKİ konutlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapıldı.

Konfederasyon adına bir açıklama yapan Memur-sen il temsilcisi Murat ERGEN şunları söyledi ; “ 2009 yılında başladığımız TOKİ birinci etap konut projelerimiz TOKİ nezdinde yürüttüğümüz girişimler neticesinde dün itibariyle geçici kabulü yapılarak teslim alınmıştır, Bundan sonraki süreçte konutlarımıza hak sahiplerin taşınabilmesi için yapılması gereken iş ve işlemler yapılarak kış gelmeden en geç 15 gün içerisinde evlerine taşınacağı müjdesini buradan hak sahiplerine vermek istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ergen; Hak sahipleri evlerine taşınabilmeleri için öncelikle iskanlarını almaları gerekiyor, bunun için de Elazığ Belediyesine müracaat etmeleri gerekmektedir, iskan çıkartıldıktan sonra evlerinin anahtarları törenle hak sahiplerine teslim edilecektir, hak sahipleri evlerinin anahtarlarını aldıktan sonra, Elektrik, su ve merkezi sistem doğalgaz aboneliklerini alarak evlerinde oturabilecekler” dedi.

Ergen şöyle devam etti; “TOKİ’nin yapmış olduğu konutlar 1 yıl garantili olduğu için, evlerde doğabilecek her türlü sıkıntıyı yüklenici firma tarafından karşılanacaktır, bu nedenden dolayı hak sahipleri evlerini teslim aldıkları zaman evlerinde eksiklik ve benzeri sorunlarla karşılaştıklarında yüklenici firma temsilcisine bildirilerek bu eksiklik veya sorunlar giderilecektir” dedi.

Ergen son olarak “ Memur-sen’e bağlı sendika başkanlarının vermiş olduğu emeğin milyonda birini bile hiç kimse vermemiştir, burada bu işin tamamlanmasında emeği geçen tüm başkanlara şükranlarımı sunuyor konutların hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: