Memur-sen’den Yeni Müdürü Ziyaret

Memur-Sen İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Memur-Sen’ e bağlı sendikaların Şube Başkanlarıyla birlikte Malatya’ya yeni atanan...

Memur-Sen İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Memur-Sen’ e bağlı sendikaların Şube Başkanlarıyla birlikte Malatya’ya yeni atanan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Oktay Taş’ı ziyaret ettiler.

Memur-Sen İl Temsilcisi Kerem Yıldırım; “Bizler insan ve hak merkezli sendikacılık yapıyoruz. Sizler de insana hizmeti esas aldığınızı biliyoruz. İnsanlara faydalı olma adına ortak bir yönümüz olduğunu düşünüyorum.Malatya’mıza hoş geldiniz.Yeni görevinizde başarılar diliyorum.Aynı hedefe yürüyenlerin amaçları da ortakdır.Hayırlı işlerinizde daima yanınızdayız.”dedi.

Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ise, “Ziyaretinizden dolayı son derece memnun olduğumu belirtmeliyim. Memur-Sen ‘in büyüklüğünün farkındayız.Büyük bir boşluğu doldurmaktadır.Her Zaman sizleri yanımızda görmek isteriz.”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: